Digues...

Espai obert als vostres comentaris.

Has participat en alguna formació? / ¿ Has participado en alguna formación?
Has fet procés personal amb mi? ¿ has hecho proceso personal conmigo?

Comparteix la teva experiència. Gràcies
Comparte tu experiencia. Gracias

3 comentarios:

  1. El curs de mediació sistèmica ha estat el curs de la meva vida, perquè em va suposar el procés de creixement personal més important viscut, a més que vaig aprendre moltes eines per aplicar a la feina. Després de tres anys, quan hi penso, sento molt d'agraïment i molta enyorança!! Tornaria enrere per viure-ho una altra vegada. Inolvidable i irrepetible ❤ 🙏

    ResponderEliminar
  2. Haver-me format i sentir que encara puc seguir fent-ho és per mi i pels professionals amb els quals treballo un veritable privilegi. Comptar amb la mirada única de la formadora (Marta Ponce) ha marcat un punt d'inflexió en la meva carrera com a mestre i en el meu desenvolupament personal. Aquesta mirada sistèmica afegida a l'ús de les eines i estratègies en comunicació no violenta ens ha ofert unes possibilitats infinites i la necessitat de seguir formant-nos per aprofundir-hi. Pel col.lectiu de mestres de l'escola, les famílies i els alumnes, cada assessorament/acompanyament ha suposat un gran pas endavant pel que fa a les dinàmiques que s'estableixen entre tots els membres que formem part de la comunitat esucativa.

    ResponderEliminar
  3. Haver participat en formacions, assessoraments i acompanyaments de la mà de la Marta Ponce ha estat una grandíssima oportunitat, tant a nivell professional com personal. Ella ha plantat la llavor a la meva escola d'una nova mirada sistèmica enriquida amb un extraordinari desplegament de coneixement en Comunicació no violenta que ha capgirat la manera de relacionar-nos entre nosaltres , amb les famílies i sobretot, amb els infants. Ha estat un privilegi el camí que hem recorregut plegats i sobretot saber que podem seguir fent-ho en el futur i així poder seguir aprofundint en tot el que ens ofereix. Com a mestre el seu acompanyament ha marcat un punt d'inflexió en la meva carrera, que a més m'ha fet mirar i entendre la vida d'una altra manera, molt més connectat a mi mateix amb el benestar emocional que això suposa per mi i de retruc en la meva professió i la relació amb els altres. Cal seguir treballant per poder oferir aquesta oportunitat a totes les escoles del territori.

    ResponderEliminar

Escriu aquí el teu comentari o aportació: