jueves, 2 de octubre de 2014

NOVETATS en la FORMACIÓ ESPECIALITZADA EN MEDIACIÓ SISTÈMICA. 1era Promoció de Mediadors sistèmics

ens complau compartir amb vosaltres el marc de col·laboració establert amb el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya ( CMDPC), per tal de donar suport a la difusió de la Mediació sistèmica i al seu ús.

Aquest col·laboració es concretarà al llarg d'aquest curs en:

- Participació del CMDPC, a través de la seva directora, Rosa de la Torre, en la Formació Especialitzada en Mediació Sistèmica.
- Consideració de la Formació en Mediació sistèmica dins el marc de la formació contínua exigida pel CMDPC.
- Participació del CMDPC, com a entitat col·laboradora, en la certificació de la Formació Especialitzada en Mediació Sistèmica.

Estem molt contents del camí de col·laboració iniciat amb un estament referent en l'àmbit de la Mediació com és el CMDPC.

Aprofito l'ocasió per recordar-vos que el període de matriculació per a la Formació especialitzada és del 22 de setembre al 15 de desembre.


Els interessats cal que demanin una entrevista prèvia de selecció, bé a través del email  info@mediacionsistemica.cat, bé a través del 675454742.

Confío que les novetats us semblin interessants i us animin a acostar-vos a aquest nou paradigma. Atentament,


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nos complace compartir con vosotras/os el marco de colaboración establecido con el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya ( CMDPC), con el objetivo de dar soporte a la difusión de la Mediación sistémica y a su utilización.
Esta colaboración se concretará a lo largo de este curso en:
- Participación del CMDPC, a través de su directora, Rosa de la Torre, en la Formación Especializada en Mediación Sistémica.
- Consideración de la Formación en Mediación sistémica dentro del marco de la formación continua exigida por el CMDPC.
- Participación del CMDPC, como  entidad colaboradora, en la certificación de la Formación Especializada en Mediación Sistémica.

Estamos muy contentos del camino de colaboración iniciado con un estamento referente en el ámbito de la Mediación como es el CMDPC.
Aprovecho la ocasión para recordaros que el período de matriculación para la Formación especializada es del 22 de septiembre al 15 de diciembre. 
Los interesados deben pedir una entrevista previa de selección, bien a través del email  info@mediacionsistemica.cat, o a través del 675454742.

Confío que las novedades os parezcan interesantes y os animen a acercaros a este nuevo paradigma. Atentamente,


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: