lunes, 19 de junio de 2017

Seminari " Les constel·lacions sistèmiques aplicades a la mediació "


El taller està dissenyat des d’una vessant eminentment pràctica i orientada a compartir les experiències en la gestió positiva del conflicte des de l’òptica de l’aplicació de noves metodologies en l’orientació sistèmica.
Des de fa més de 25 anys, Bert Hellinger ve desenvolupant el seu treball amb constel·lacions, oferint un conjunt de solucions sistèmiques per a les problemàtiques més diverses.

Les Constel·lacions Sistèmiques posen en evidència la profunda connexió de cada persona amb  el seu sistema familiar, on existeixen forts vincles d’amor i lleialtat.
També es poden treballar amb aquesta metodologia altres problemes vitals de relacions professionals, empresarials, tant individuals com d’organitzacions, empreses,… 

La constel·lació ens ofereix una imatge nova del sistema , en el que cadascú ocupa el lloc que li correspon ja sigui en la seva família, en el seu entorn, en les relacions i en el món; lliure de projeccions i  d’històries sense resoldre.

OBJECTIUS
  • Obrir un espai de reflexió entorn a la pràctica  professional diària en la gestió del conflicte i l’aplicació de la metodologia sistèmica.
  • Experimentar en relació a les constel·lacions sistèmiques.

PROGRAMA
  1. Qüestions al voltant de la sistèmica
    • Que són les constel·lacions sistèmiques
    • Conceptes: sistema, ordres, implicacions sistèmiques,...
  2. Les constel·lacions sistèmiques aplicades a la gestió transformativa del conflicte

DURADA DEL CURS:  10 hores. Certificació de l'assistència vàlida per a la formació continuada del Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya.

A QUI VA DIRIGIT 
¥ Professionals de l’àmbit d’atenció a la persona: advocats/des, mediadors/es, mestres, psicòlegs, pedagogs/es, educadors/es, treballadors/es socials, coaches…
¥ Professionals del món de l’organització i empresa: assessors/es, consultors/es, professionals de RRHH, responsables d’equips,…
…. i qualsevol professional que un dels eixos de la seva feina sigui la relació amb les persones i la gestió del conflicte.
DATES I HORARI: Dissabte 01 de juliol de 10h a 20h.

LLOC:  Espai Joanic
C/ Escorial, nº 12, 4r, 1ª
Barcelona , Spain

INSCRIPCIÓ I RESERVA:
v      Enviar email a info@mediacionsistemica.cat
v      Persona de contacte:       Marta Ponce  675454742

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: