martes, 3 de octubre de 2017

Adhesió a una iniciativa mediadoraPeticióDavant els fets dels darrers dies a Catalunya, els professionals que ens dediquem a la mediació i a la gestió de conflictes no podem deixar de pronunciar-nos per a proposar les eines amb les que treballem cada dia per a provar d’evitar nous episodis de violència, reduir la tensió i generar espais per abordar aquest conflicte.
Cadascú, des del seu àmbit de la mediació, presenciem cada dia com conflictes que semblaven irresolubles, troben sortida quan les parts accepten participar en un procés de mediació.
És responsabilitat dels governants fer tot el possible per a que els conflictes no tinguin conseqüències negatives. Tot conflicte és una oportunitat per a construir nous escenaris de relació dels quals tots poden sortir beneficiats.
Amb la convicció que les eines de la mediació i la gestió de conflictes de la nostra professió poden donar sortida a aquesta situació, emplacem als governs espanyol i català a mantenir contactes amb mediadors que puguin ajudar-los a trobar una sortida a aquesta situació d’escalada del conflicte.
Si estàs d’acord amb aquesta petició, adhereix-te!
Envia’ns un correu a ara@peticiomediacio.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: