viernes, 4 de enero de 2019

Seminari Intensiu "Comunicació No Violenta i gestió sistèmica del conflicte"_ Febrer 2019


 El seminari està dissenyat des d’una vessant eminentment pràctica i orientada a l’aplicació quotidiana en les relacions personals i professionals. La comunicació és un dels eixos fonamentals en les relacions humanes, i el paradigma de la Comunicació No Violenta de Marshall Rosenberg ens ofereix una perspectiva aplicada molt interessant. La comunicació és un recurs que ens ajuda a connectar-nos amb nosaltres mateixos i amb els altres; quan aquesta està basada en l’expressió honesta i l’escolta empàtica dels sentiments i les necessitats nostres i dels altres, permet relacionar-nos des de la cooperació i el respecte.

 OBJECTIUS:   Obrir un espai de reflexió entorn les formes de comunicació i els efectes d’aquestes en l’esdevenir quotidià. Aportar recursos de comunicació que afavoreixin la relació tant en l’entorn personal com professional. Experimentar i investigar noves “formes de comunicació” i analitzar-ne els efectes. Compartir l’experiència comunicativa amb d’altres professionals.   

PROGRAMA:    1.     La comunicació. Experiències vivencials  2.     Esquema bàsic de la Comunicació No violenta.  3.     Sentiments, necessitats i avaluacions ocultes. Eines per les gestions del conflicte  4.     Experimentar l’escolta empàtica.  5.     Canal de comunicació positiva.

 A QUI VA DIRIGIT  ¥ Professionals de l’àmbit d’atenció a la persona: advocats/des, mediadors/es, mestres, psicòlegs, pedagogs/es, educadors/es, treballadors/es socials, couches... ¥ Professionals del món de l’organització i empresa: assessors/es, consultors/es, professionals de RRHH, responsables d’equips,... .... i qualsevol professional que un dels eixos de la seva feina sigui la relació amb les persones i la gestió del conflicte.

PROFESSORAT DEL CURS -         Marta Ponce Mas. Col·legiada 302. Llicenciada en Pedagogia. Mediadora i consultora sistèmica. Màster en “Gestió i direcció de Serveis Socials“ per la Universitat Ramón Llull, Màster Internacional en Resolució de conflictes per la UOC. Formada en Constel·lacions sistèmiques amb Alexander Poraj. Formada en Comunicació No-Violenta amb Pilar de la Torre. Formació bàsica en Teràpia Gestalt.

DURADA DEL CURS:  14 hores. Certificació de l'assistència vàlida per a la formació continuadadel Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya

DATES I HORARI: dissabte 16 de febrer de 2019 de 10h a 20h ( de 14h a 15h dinar ) i diumenge 17 de febrer de 10h a 14h LLOC: C.Vallirana, 42, local. Barcelona

 INSCRIPCIÓ I RESERVA:
 v      Enviar email ainfo@mediacionsistemica.cat v 
 Persona de contacte:       Marta Ponce 675454742 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: