martes, 4 de junio de 2019

5è edició de la FORMACIÓ ESPECIALITZADA EN MEDIACIÓ SISTÈMICA


Em complau compartir amb vosaltres una nova edició de la FORMACIÓ ESPECIALITZADA EN MEDIACIÓ SISTÈMICA  que per CINQUÈ curs consecutiu ofereix una formació d'alta qualitat per promoure l'ús i la difusió de la Mediació Sistèmica, com un nou paradigma en mediació.

Després de 9 anys de desenvolupament del mètode, de donar-lo a conèixer a través de col·laboracions formatives en els màsters de Mediació de  l'ICAB, la Universitat Ramon Llull, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Girona, diferents col·legis professionals; i de recollir els comentaris de molts mediadors assistents als meus cursos i seminaris; ofereixo un curs teòric-pràctic, amb la col·laboració de professionals d'alt nivell, per tal de dotar dels recursos i habilitats necessàries, per a poder treballar des d'aquesta perspectiva.

La formació s'inicia el mes d'octubre del 2019 i el període de matriculació serà de l'1 al 22 de setembre. Donat que el grup de formació és reduït ( màx 14 places ) cal realitzar pre-inscripció per a reservar la plaça.

Els interessats cal que demanin una entrevista prèvia de selecció, bé a través del email  info@mediacionsistemica.cat, bé a través del 675454742.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Me complace compartir con vosotros/as una nueva edición de la FORMACIÓN ESPECIALIZADA EN MEDIACIÓN SISTÉMICA que por QUINTO curso consecutivo ofrece una formación de alta calidad para promover el uso y la difusión de la Mediación Sistémica, como un nuevo paradigma en mediación.

Después de 8 años de desarrollo del método, de darlo a conocer a través de colaboraciones formativas en los másters de Mediación del ICAB, la Universitatt Ramon Llull, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Girona,  diferentes colegios profesionales y de recoger los comentarios de muchos mediadores asistentes a mis cursos y seminarios; ofrezco un curso teórico-práctico, con la colaboración de profesionales de alto nivel, a fin de dotar de los recursos y habilidades necesarias, para poder trabajar desde esta perspectiva.


La formación se inicia en octubre de 2019 y el periodo de matriculación será del 1 al 22 de setiembre. Dado que el grupo de formación es reducido (máx. 14 plazas) es necesario realizar pre-inscripción para reservar la plaza.

Los interesados deben pedir una entrevista previa de selección, a través del email info@mediacionsistemica.cat, o al 675454742.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: