lunes, 20 de septiembre de 2021

Seminari Intensiu en Comunicació No Violenta i Gestió sistèmica del conflicte_23 i 24 d'octubre

 

                                        

          LA COMUNICACIÓ NO VIOLENTA AL SERVEI DEL BENESTAR PERSONAL, FAMILIAR I SOCIAL. 

                                  Per una gestió sistèmica del conflicteEl benestar és una de les grans obsessions dels nostres temps. Però què és el benestar exactament? Entenc el benestar com l'encaix entre les meves "necessitats" i allò que la Vida em porta. En paraules de Karl Valentin " Si VOLS allò que hi ha, hi ha sempre el que VOLS".

Així mateix, el conflicte forma part connatural de la Vida, és part d'allò que aquesta ens porta, i què fem amb ell, com l'entomem, el gestionem, marca substancialment la qualitat del nostre benestar.


Des d'aquesta perspectiva conèixer les meves necessitats i les del meu entorn, entendre i gestionar la relació entre necessitats i conflicte són aspectes fonamentals per promoure aquest benestar, en mi mateix/a i en els altres.


La CNV i la mirada sistèmica ens ofereixen eines molt pràctiques per abordar aquests aspectes, i en aquest taller anem a descobrir-les i aplicar-les a la nostra realitat quotidiana.


APLICABILITAT:


Ampliar la consciència entorn les formes de comunicació i els efectes d'aquestes en les relacions interpersonals, la convivència,....

Obtenir recursos de comunicació que afavoreixin la relació tant en l’entorn personal com professional.

Descobrir noves eines aplicables a afavorir la convivència en els entorns social propers: família, escola, aula, empresa, grups de treball,...PROGRAMA:

  1.    La comunicació. Experiències vivencials

 2.     Esquema bàsic de la Comunicació No violenta. Sentiments, necessitats i avaluacions ocultes.

 3.     Experimentar l'escolta empàtica i l'expressió empàtica. Eines generadores de benestar.

 4.   Autoempatia. Tractar-me bé és possible.

 5.     El conflicte i la comunicació des de la perspectiva sistèmica. Per a una gestió transformadora.


A QUI VA DIRIGIT 


¥ Professionals de l'àmbit d'atenció a la persona: advocats/des, mediadors/es, mestres, psicòlegs, pedagogs/es, educadors/es, treballadors/es socials,
couches...
¥ Professionals del món de l’organització i empresa: assessors/es, consultors/es, professionals de RRHH, responsables d’equips,...
.... i qualsevol professional que un dels eixos de la seva feina sigui la relació amb les persones i la gestió del conflicte.

¥   Qualsevol persona interessada en promoure el seu benestar i el del seu entorn.PROFESSORAT DEL CURS


-         Marta Ponce Mas. Col·legiada 302. Llicenciada en Pedagogia. Mediadora, terapeuta i consultora sistèmica. Màster en “Gestió i direcció de Serveis Socials“ per la Universitat Ramón Llull, Màster Internacional en Resolució de conflictes per la UOC. Formada en Constel·lacions sistèmiques amb Alexander Poraj. Formada en Comunicació No-Violenta amb Pilar de la Torre. Formació bàsica en Teràpia Gestalt. Formació "Facilitació de Rituals" amb Sophie Style i Gemma Polo.


DURADA DEL CURS:  14 hores. Certificació de l'assistència vàlida per a la formació continuada del Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya

DATES I HORARI: dissabte 23 d'octubre de 2021 de 10h a 20h ( de 14h a 16h dinar ) i diumenge 24  d'octubre  de 10h a 14h.

LLOC: Barcelona ciutat

PREU200€ INSCRIPCIÓ I RESERVA:

 v     Enviar email a martaponce.org@gmail.com 

v     Realitzar ingrés de reserva  de 50€ per Bizum o transferència bancària ( demanar dades per email)

v      Persona de contacte:       Marta Ponce  675454742
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: