viernes, 5 de mayo de 2023

Encuentro Psicosophia con Alexander Poraj _ Junio 2023text disponible en català i castellà
texto disponible en catalán y castellano

Amics i amigues,

estem contentes de comunicar-vos que iniciem la inscripció per a la trobada d'estiu amb motiu de la visita del mestre Dr.Alexander Poraj a Barcelona. Aquest any hi ha novetats ja que la realitzem el mes de JUNY i a Hostalets de Balanyà i gaudirem plegades de la Revetlla de Sant Joan!

La trobada serà de Dijous 22/06/2023 a dissabte 24/06/2023- Trobada de Psicosophia- Compte! aquest any per qüestions logístiques la trobada es fins dissabte ) 
Mes informació a:
Activitats amb places limitades ( segons ordre d'inscripció amb reserva ).  IMPORTANT! Les places residencials cal reservar-les abans del 26 de maig.

   
Si necessites aclaració o vols comentar alguna cosa pots contactar-me a: 675454742 o  martaponce.org@gmail.com  

Confiem que les activitats siguin del vostre interès i us animem a fer-ne difusió,
                    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Amigos y amigas,

estamos contentas de comunicarle que iniciamos la inscripción para el encuentro de verano con motivo de la visita del maestro Dr.Alexander Poraj a Barcelona. Este año hay novedades ya que la realizamos el mes de JUNIO y en Hostalets de Balanyà ¡y disfrutaremos juntas de la Verbena de Sant Joan!


El encuentro será de Jueves 22/06/2023 a sábado 24/06/2023 Atención! este año por cuestiones logísticas acabamos en sábado ) - Encuentro de Psicosophia- Más información en:https://drive.google.com/file/d/1Od_yYMT42QFFCQrdmix0qvMb9ZsP0aRR/view?usp=sharing


Actividades con plazas limitadas ( según orden de inscripción con reserva ).  IMPORTANTE! Las plazas residenciales hay que reservarlas antes del 26 de mayo. 
Si necesitas aclaración o quieres comentar algo puedes contactarme a: 675454742 o  martaponce.org@gmail.com


Confiamos que las actividades sean de  vuestro interés y os animamos a difundirlas,

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: