lunes, 13 de junio de 2016

FORMACIÓ ESPECIALITZADA EN MEDIACIÓ SISTÈMICA 2016_17

Hola a tots i totes,

Em complau compartir amb vosaltres una nova edició de la FORMACIÓ ESPECIALITZADA EN MEDIACIÓ SISTÈMICA  que per segon curs consecutiu ofereix una formació d'alta qualitat per promoure l'ús i la difusió de la Mediació Sistèmica, com un nou paradigma en mediació.

Després de 6 anys de desenvolupament del mètode, de donar-lo a conèixer a través de col·laboracions formatives en els màsters de Mediació de  l'ICAB, la Universitat Ramon Llull, la Universitat Rovira i Virgili, diferents col·legis professionals; i de recollir els comentaris de molts mediadors assistents als meus cursos i seminaris; ofereixo un curs teòric-pràctic, amb la col·laboració de professionals d'alt nivell, per tal de dotar dels recursos i habilitats necessàries, per a poder treballar des d'aquesta perspectiva.
La formació s'inicia el mes d'octubre del 2016 i el període de matriculació serà de l'1 al 18 de setembre. Donat que el grup de formació és reduït ( màx 15 places ) cal realitzar pre-inscripció per a reservar la plaça.

Els interessats cal que demanin una entrevista prèvia de selecció, bé a través del email  info@mediacionsistemica.cat, bé a través del 675454742.


Confio que la proposta us sigui interessant, i us animo a fer-ne difusió,---------------------------------------------------------------------------------------------

Hola a todos y todas,

Me complace compartir con vosotros/as una nueva edición de la FORMACIÓN ESPECIALIZADA EN MEDIACIÓN SISTÉMICA que por segundo curso consecutivo ofrece una formación de alta calidad para promover el uso y la difusión de la Mediación Sistémica, como un nuevo paradigma en mediación.

Después de 6 años de desarrollo del método, de darlo a conocer a través de colaboraciones formativas en los másters de Mediación del ICAB, la Universitatt Ramon Llull, la Universitat Rovira i Virgili, diferentes colegios profesionales y de recoger los comentarios de muchos mediadores asistentes a mis cursos y seminarios; ofrezco un curso teórico-práctico, con la colaboración de profesionales de alto nivel, a fin de dotar de los recursos y habilidades necesarias, para poder trabajar desde esta perspectiva.


La formación se inicia en octubre de 2016 y el periodo de matriculación será del 1 al 18 de septiembre. Dado que el grupo de formación es reducido (máx. 15 plazas) es necesario realizar pre-inscripción para reservar la plaza.

Los interesados deben pedir una entrevista previa de selección, a través del email info@mediacionsistemica.cat, o al 675454742.

Confío en que la propuesta os sea interesante, y os animo a hacer difusión,

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: