lunes, 20 de junio de 2016

Seminari Pràctic en Mediació Sistèmica: Les eines de la Mediació Sistèmica aplicades a la sessió de Mediació. El treball amb els "Clicks"Seminari Pràctic en Mediació Sistèmica:
Les eines de la Mediació Sistèmica aplicades a la sessió de Mediació

PRESENTACIÓ

El seminari està dissenyat des d’una vessant eminentment pràctica i orientada a l’aplicació quotidiana.
Com aplicar les eines sistèmiques en el treball del dia amb el client en el marc del despatx és l’objectiu del seminari. Treballarem al voltant de preguntes com: Quina és la millor postura del mediador/a per a una gestió sistèmica del conflicte?  Com dur a la pràctica els recursos de la CNV, la mirada sistèmica i la pràctica de la presència ?

OBJECTIUS:

Aportar recursos pràctics per a millorar el procés de gestió del conflicte amb els clients.
Experimentar i investigar noves “eines sistèmiques” ( les constel·lacions familiars sistèmiques ) i analitzar-ne els efectes en el treball amb el client i en el procés en sí.
Compartir l’experiència  amb d’altres professionals.


PROGRAMA:

1.       La pràctica de la Presència aplicada al treball de Mediació.
2.      Eines sistèmiques aplicades al treball de les posicions. El treball amb els “Clicks”
3.       Experimentació i pràctica
 
DURADA DEL CURS:  8 hores. Certificació de l'assistència vàlida per a la formació continuada del Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya.

A QUI VA DIRIGIT 
¥ Professionals de l’àmbit d’atenció a la persona: advocats/des, mediadors/es, mestres, psicòlegs, pedagogs/es, educadors/es, treballadors/es socials, coaches…
¥ Professionals del món de l’organització i empresa: assessors/es, consultors/es, professionals de RRHH, responsables d’equips,…
…. i qualsevol professional que un dels eixos de la seva feina sigui la relació amb les persones i la gestió del conflicte.
DATES I HORARI: Dissabte 09 de juliol de 10h a 20h

LLOC:  Espai Joanic
C/ Escorial, nº 12, 4r, 1ª
Barcelona , Spain

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: