lunes, 12 de septiembre de 2016

MATRICULACIÓ: FORMACIÓ ESPECIALITZADA EN MEDIACIÓ SISTÈMICA/ FORMACIÓN ESPECIALIZADA EN MEDIACIÓN SISTÉMICA


Hola a tots i totes,

estàs buscant una formació que atengui el teu desenvolupament personal a l'hora que el professional? Aquells/es professionals que ens dediquem al treball amb persones, tenir cura de la nostra pròpia persona és fonamental.

"Mis propios límites son mis límites profesionales;  conocerlos y poder traspasarlos me da calidad de Vida y ,profesionalmente,  amplia mi potencial de acompañamiento al otro ." Makarena Moreno-Torres Camy

La FORMACIÓ ESPECIALITZADA EN MEDIACIÓ SISTÈMICA  per segon curs consecutiu ofereix una formació d'alta qualitat per promoure l'ús i la difusió de la Mediació Sistèmica, com un nou paradigma en mediació; atenent alhora la dimensió professional ( tècniques, habilitats i recursos ) i la personal ( autoconeixement, autocura, presència ).

Després de 6 anys de desenvolupament del mètode, de donar-lo a conèixer a través de col·laboracions formatives en els màsters de Mediació de  l'ICAB, la Universitat Ramon Llull, la Universitat Rovira i Virgili, diferents col·legis professionals; i de recollir els comentaris de molts mediadors assistents als meus cursos i seminaris; ofereixo un curs teòric-pràctic, amb la col·laboració de professionals d'alt nivell, per tal de dotar dels recursos i habilitats necessàries, per a poder treballar des d'aquesta perspectiva.
La formació s'inicia el mes d'octubre del 2016 i el període de matriculació és de l'1 al 18 de setembre. Per a una major qualitat a la formació el grup és reduït, restant a dia d'avui  5 PLACES LLIURES.

Els interessats cal que enviïn CV per email i demanin una entrevista prèvia de selecció, bé a través del email  info@mediacionsistemica.cat, bé a través del 675454742.


Confio que la proposta us sigui interessant, i us animo a fer-ne difusió,




---------------------------------------------------------------------------------------------

Hola a TODOS Y TODAS,
¿estás buscando una formación que atienda  tu desarrollo personal a la vez que el profesional? Para aquellos/as profesionales que nos dedicamos al trabajo con personas, atender nuestra  propia persona es fundamental.

"Mis propios límites son mis límites profesionales;  conocerlos y poder traspasarlos me da calidad de Vida y ,profesionalmente,  amplia mi potencial de acompañamiento al otro ." Makarena Moreno-Torres Camy


La FORMACIÓN ESPECIALIZADA EN MEDIACIÓN SISTÉMICA  por segundo curso consecutivo ofrece una formación de alta calidad para promover el uso y la difusión de la Mediación Sistémica, como un nuevo paradigma en mediación; atendiendo a la vez la dimensión profesional ( técnicas, habilidades y recursos ) y la personal ( autoconocimiento, autocuidado, presencia.... ).

Después de 6 años de desarrollo del método, de darlo a conocer a través de colaboraciones formativas en los másters de Mediación del ICAB, la Universitat Ramon Llull, la Universitat Rovira i Virgili, diferentes colegios profesionales y de recoger los comentarios de muchos mediadores asistentes a mis cursos y seminarios; ofrezco un curso teórico-práctico, con la colaboración de profesionales de alto nivel, a fin de dotar de los recursos y habilidades necesarias, para poder trabajar desde esta perspectiva.


La formación se inicia en octubre de 2016 y el periodo de matriculación es del 1 al 18 de septiembre. Para una mayor calidad en la formación el grupo es reducido quedando actualmente  5 PLAZAS LIBRES.
Los interesados deben enviar CV por email y pedir una entrevista previa de selección, a través del email info@mediacionsistemica.cat, o al 675454742.



Confío en que la propuesta os sea interesante, y os animo a hacer difusión,

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escriu aquí el teu comentari o aportació: